Fragt & Betingelser

Betaling

Hos Karmen-Kamelia.dk kan du betale med Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard eller Mastercard debit. Beløbet hæves først fra din bank, når ordren er afsendt. 
 

Karmen & Kamelia videregiver ikke personoplysninger til uvedkommende, og vi behandler data omhyggeligt. Personoplysninger benyttes til fremsendelse af varer og ved opkrævning af købesum hos pengeinstitut. Personoplysninger indsamles udelukkende ved formularer hvor du, som køber, selv indtaster data. Dette drejer sig om navn, adresse, telefonnummer osv.

 

Ved din accept af Vilkår og Betingelser accepterer du at vi videregiver dine personlige oplysninger som validering, når du betaler online via kort eller andre metoder. Betalingssystemet vi benytter er SSL (Secure Socket Layer), hvilket giver øget sikkerhed.

 

Levering

Din bestilling afsendes hurtigst muligt, og der skal beregnes 1-3 dages leveringstid. Gratis fragt ved køb over 200,-

I belastede perioder som jul eller lignende kan der forekomme længere leveringstid, hvorfor vi opfordrer til at bestille dine varer i god tid.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, da nogle varer risikerer at blive solgt i butikken, kort tid efter den er solgt på hjemmesiden. Vi gør alt for at undgå dette, men såfremt det skulle være tilfældet, giver vi dig selvfølgelig besked hurtigt muligt. 

 

Vi tager forbehold for trykfejl.

 

Forsendelser udover Danmark til Europa, inkl. Færøerne og Grønland:  kr. 125,- 

Forsendelser til landene udenfor Europa: kr. 225,-

 

Reklamationer

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret.

Dvs. hvis din vare efter et stykke tid skulle vise sig at have en fejl, som ikke er opstået af fejlagtig brug eller almindelig slidtage, så send os endelig en mail: karmenogkamelia@gmail.com, så vi kan aftale nærmere. Derudover, er du meget velkommen til at få det klaret i vores butik i Hillerød. 

 

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Dog kan vi ofte løse reklamationen ud fra et billede.

Skulle der være fejl eller mangler, på den vare du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig.

 

Returret

Skulle du fortryde dit køb, har du har altid 14 dages fuld returret, forudsat at varen returneres i ubrugt stand. Julegaver byttes til og med 8/1-2021. Du kan vælge, at sende den retur til vores butik, eller personligt komme forbi butikken i Hillerød. Ved retur i butikken i Hillerød, vil pengene automatisk blive overført til det anvendte kort ved betaling.

 

Har du valgt at få varen sendt som en gave, bedes du oplyse datoen gaven skal foræres væk i en bemærkning. De 14 dates returret vil dermed gøre sig gældende fra denne dato. 


Hvis du har fortrudt dit køb eller skal have din vare byttet, så bedes du kontakte os og sende en mail til karmenogkamelia@gmail.com. Du betaler selv returportoen. Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, sendes den nye vare fragtfrit. Pakken skal leveres direkte på vores nedenstående adresse, da vi ikke afhenter returpakker på posthus, pakkeshop og lignende. 

 

Returadresse:

Karmen & Kamelia

Slotsarkaderne 20

3400 Hillerød

 

Du bedes tjekke om varen/varerne er i samme stand og mængde, som da du modtog dem. Karmen & Kamelia's mærker/etiketter må ikke være fjernet, ødelagt eller lignende. Læg venligst en seddel med dit ordrenummer i pakken. 

 

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes beløbet til det anvendte betalingskort ved købet.

 

Send en vare retur: 

  1. Kontakt os på: karmenogkamelia@gmail.com
  2. Pak varen godt ind
  3. Læg venligst en seddel med dit ordrenummer i pakken
  4. Send pakken retur til: Karmen & Kamelia, Slotsarkaderne 20, 3400 Hillerød
  5. Når vi modtager pakken, refunderer vi beløbet til dig. Vær opmærksom på, at der typisk går et par dage, fra vi modtager pakken, til den er færdigbehandlet