Retur

Skulle du fortryde dit køb, har du har altid 14 dages fuld returret, forudsat at varen returneres i ubrugt stand. Julegaver byttes til og med 8/1-2021. Du kan vælge, at sende den retur til vores butik, eller personligt komme forbi butikken i Hillerød. Ved retur i butikken i Hillerød, vil pengene automatisk blive overført til det anvendte kort ved betaling.

 

Har du valgt at få varen sendt som en gave, bedes du oplyse datoen gaven skal foræres væk i en bemærkning. De 14 dates returret vil dermed gøre sig gældende fra denne dato. 


Hvis du har fortrudt dit køb eller skal have din vare byttet, så bedes du kontakte os og sende en mail til karmenogkamelia@gmail.com. Du betaler selv returportoen. Hvis du ønsker at bytte til en anden vare, sendes den nye vare fragtfrit. Pakken skal leveres direkte på vores nedenstående adresse, da vi ikke afhenter returpakker på posthus, pakkeshop og lignende. 

 

Returadresse:

Karmen & Kamelia

Slotsarkaderne 20

3400 Hillerød

 

Du bedes tjekke om varen/varerne er i samme stand og mængde, som da du modtog dem. Karmen & Kamelia's mærker/etiketter må ikke være fjernet, ødelagt eller lignende. Læg venligst en seddel med dit ordrenummer i pakken.

 

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes beløbet til det anvendte betalingskort ved købet. Beløbet vil typisk være på din konto indenfor få bankdage.

 

Send en vare retur: 

  1. Kontakt os på: karmenogkamelia@gmail.com
  2. Pak varen godt ind
  3. Læg venligst en seddel med dit ordrenummer i pakken
  4. Send pakken retur til: Karmen & Kamelia, Slotsarkaderne 20, 3400 Hillerød
  5. Når vi modtager pakken, refunderer vi beløbet til dig. Vær opmærksom på, at der typisk går et par dage, fra vi modtager pakken, til den er færdigbehandlet