Fragt & BetingelserBetaling
 

Hos Karmen-Kamelia.dk kan du betale med Dankort, Visa, Visa electron, Mastercard eller Mastercard debit. Du har også muligheden for at vælge Bankoverførsel.

Karmen & Kamelia videregiver ikke personoplysninger til uvedkommende og behandler data omhyggeligt. Personoplysninger benyttes til fremsendelse af varer og ved opkrævning af købesum hos pengeinstitut. Personoplysninger indsamles udelukkende ved formularer hvor du, som køber, selv indtaster data. Dette drejer sig om navn, adresse, telefonnummer osv.

Ved din accept af Vilkår og Betingelser accepterer du at vi videregiver dine personlige oplysninger som validering, når du betaler online via kort eller andre metoder. Betalingssystemet benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket giver øget sikkerhed.

Levering
 


 

Vi leverer direkte til din dør.
1 - 3 dages leveringstid. Gratis fragt ved køb over 200,-


Da vi har så stort et udvalg, tager vi forbehold for udsolgte varer. Vi giver dig selvfølgelig besked, såfremt det skulle være tilfældet hurtigst muligt.

 

Forsendelser udover Danmark til Europa, inkl. Færøerne og Grønland:  kr. 125,- 

Forsendelser til landene udenfor Europa: kr. 225,-

Reklamationer
 

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Dog kan vi ofte løse reklamationen ud fra et billede.
Skulle der være fejl eller mangler, på den vare du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig.

 

Covid-19

Vi er selvfølgelig ekstra påpasselige med at spritte af og sørge for at varerne og vi selv er rene. Der kan være lidt ekstra svartid fra os, da vi ikke er så mange. Du kan heller ikke ringe til os, men vi er på mail: karmenogkamelia@gmail.com. 

 

 

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne forsendelser bedes henvendelse rettet til Karmen & Kamelia tlf. 48 25 09 02 mellem kl. 12 og kl.17

Karmen & Kamelia
Slotsarkaderne 20
3400 Hillerød
Email: karmenogkamelia@gmail.com


Varereturnering foregår også til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os efter aftale.

Returret
 
Du har altid 14 dages fuld returret, forudsat at varen returneres i ubrugt stand.

Du skal tjekke om varen/varerne er i samme stand og mængde som da du modtog dem. Karmen & Kamelia's mærker/etiketter må ikke være fjernet, ødelagt eller lignende. Hvis du har bestilt et par øreringe, vil den ene øreringe blive leveret i en lille pose med en label på. Det er meget vigtigt at denne label, clips og pose ikke er ødelagt.

Hvis du har fortrudt dit køb eller skal have din vare byttet, skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Du skal som kunde også betale de forsendelsesomkostninger, der måtte være hvis du ønsker en anden vare tilsendt i stedet for det returnerede.

Herefter returnerer vi dit tilgodehavende så snart vi har modtaget din vare. Hvis du ønsker varen ombyttet til noget andet, er der selvfølgelig også mulighed for dette.
 
Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til den konto hvorfra pengene blev trukket. Såfremt Karmen & Kamelia modtager varer retur der ikke imødekommer før nævnte, ser Karmen & Kamelia sig fri til at sende varerne tilbage til køber. Du skal huske og medsende orginal kvittering på varen.
Du skal selv afholde omkostningerne forbundet med returneringen.